Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon skall vi flytta till evigheten

Silverstråkar krattar molnen i lämpliga högar
Raketforskarnas år är livliga, även i år
Vetenskapsmännen dillar om livet, om det nu finns eller inte

Vakna omsorgskvinnor leta efter trygghet till vilsna armar
Livet är kanske bara ett bloss i mörkret, eller en evighet i himlen

Galna städare viker dagar till nätter, allt skall strykas och läggas på hög
Morgonen klär inte upp sig i natt, livet är bara för de som snackar floskler




Fri vers (Fri form) av jordarp@hotmail.com
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-16 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com