Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet, sån lek

Valkar som ömmar, hältan påminner att man finns till
Sömnlösheten revar sår i en själ
Livet rispar tankar i hudens ömma sikt

Låt det då så vara, där borta väntar vi
Gycklarna tvättar sig i nattens vatten
Evigheten rensa ut för att göra åtkomsts för livet

Städar upp för nästa generation
Kratta in evigheten
Tvättar livet till, ett stordåd eller inte
Hjältar eller gudar demoner eller guru vad samlas vi för nya stordåd
Eller är livet bara så enkelt
En sträcka mellan då och framåt
Stordåd eller inte, livet som en bara fortgår




Fri vers (Fri form) av jordarp@hotmail.com
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-16 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dagen verkar ganska mörk
hälsoproblemen?

2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com