Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kärlekshistoria

Döden har inte klampat in
Li vet tycks finnas kvar
Det om tanken om evigheten
Finns kvar, Älskade




Fri vers (Fri form) av jordarp@hotmail.com
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-16 23:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Också positivt!!
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com