Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invektiv

Kanske är du invektiv
Klandrar mig för brutna band
Kanske är jag inte positiv
Klandra mig inte för guldet blev sand

Jag trodde alltid att vi hörde samman
Att blodsband aldrig kunde brytas
Att vi var ett i sorg och gamman
Men istället har trohet fått förbytas

Nu lever jag med dem jag håller kär
De jag litar på som vill mig väl
Oavsett blodsband, de som är här
Oavsett blodsband är vi samma själ




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-17 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP