Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägesrapportering Uppsala Län

Den vita rocken. Främmande. Läppstiftet 

mildrar formaliteten. Ingen jävel bryr sig. 

Ingen vill mig heller särskilt illa. Jag gör 

mitt arbete. Sköter dokumenten. 

 

Av nätterna finns inget kvar. Vaknar innan 

klockan, 3 tillfällen med snabb insomning. 

Jag hör mig själv konstatera stress. Ingen 

förmodad ångestproblematik av betydande 

intresse då insomning sker relativt raskt. 

 

Psykologisk bedömning: förväntad föraning om

lycka. Den har alltid gjort mig hispig. 

 

Den svarta kråkan på vänster axel håller artilleriet 

inför krigshot vaket med hjälp av förväntade 

antaganden om bakhåll och tidigare krigshärdas

blodiga minnesspår. Han pekar med hela den förbannade 

handen, den med krok på, längs himlens svartgrå stråk 

 

Den andra samlar godsaker, sorterar dem och utdelar 

smekningar längs nackens kant. Älskar dessa försiktiga 

droppar av beröring 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2017-05-17 09:31



Bookmark and Share


  objekt3
Tungt språk, men ändå inte mättat. På ett bra sätt.
2017-05-26

    ej medlem längre
Rapp, rak text som påverkar och skrämmer. Du skämmer bort oss läsare med dina upplevelser, som nu blir våra.
2017-05-25

  ULJO
Intressant
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP