Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från http://jonnajinton.se/om-jonna/


Ibland blir verkligheten oförutsägbar

 

 

 

Så kom slutet alldeles för nära. Inga mer ord kan förändra verklighetens hån. Varför denna ständiga skugga bakom? Den släpper aldrig taget, år efter år. Hur ska vi nu gå vidare? 

Känner du vindarna från havet? Njuter du av sanden mellan tårna? 

Låt oss plocka några snäckor. Bygga sandslott och njuta av solens varma famn. Det här är allt vi får. Sol och värme ett tag. 

Men allt vi gjort var inte förgäves. Vi gjorde något gott till slutet. Vi drack vatten ur varandras händer, gav varandra syre att andas och älskade som om det var sista gången vi sågs.

Orkanen kommer, var beredd. Orosmoln, blixtrar och annat svart kommer att dyka upp. Var bara beredd. När hålen slukar oss, låt oss vila tillsammans. Ditt hjärta är mitt och mitt hjärta är ditt. Vi sa att vi stannar med varandra tills paradiset kommer för nära, sen blir vi ett med en annan atmosfär, då möts vi igen och igen och igen...

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-17 13:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra och känsloladdad
2017-05-29

  Peter G VIP
En text skriven i en drömmande tonart, som att hamna i mellanrummet mellan dikt och verklighet och allting dä rblir vackert även det trasiga och det finns vägar vidare även om slutet passeras.

Fint!
2017-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Matteus 6:33
2017-05-17

  lodjuret/seglare VIP
En väl skriven text. Ändå undrar vetenskap-skapen ibland, finner det djur som roar sig, utöver människan, med att para sig av rent lust?
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP