Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstrundan runt Omberg på gång

Detta kom som mail till mig från konstnären
Gebbe Björkmans naturliga dagbok idag:

GB skrev:
Om jag nu inte visste om att Konstrundan 25 - 28 maj - "Konst runt Omberg" närmar sig med stormsteg, så fick jag idag en påminnelse i brevlådan, en lycka-till-hälsning från en av mina trognaste besökare och supportrar.
Ewa-Britt från Vadstena hör ofta av sig till mig med små positiva tillrop, presenter och underfundig poesi. Tack min vän!


Den här gången bjuder hon mig ett vackert regnbågsträd.

Jag hoppas att ni är fler därute i etern som tar tillfället tillvara att komma på besök. Jag arbetar för fullt för att avsluta så mycket måleri jag kan och orkar. Att säga att det är mycket nu är ett understatement, men jag tycker ändå att jag har ett visst grepp om det hela.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 750 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-17 14:02



Bookmark and Share


  aol
Vackert målat där är så vackert runt omberg
2017-11-06

  Eva Langrath VIP
Låter intressant
2017-05-17

  ULJO
Konst runt Omberg. Låter intressant
2017-05-17

    Dan Myrbeck
Bra inlägg!
2017-05-17

  lodjuret/seglare VIP
Tänk så mycken möda det ligger bakom det som sedan ser så till synes enkelt ut. Där andra ser något mera, en Greta eller Holger mera ser streck dragna över ett slags papper, en smula färg och ett sinne så fyllt av känslor. En text att väl tänka på eller kring, ett varv extra.
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt