Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

när jag somnade såg jag dig
du som är längre än trädtopparna
du som är min räddare
du som är ett med vinden
jag såg dig
och jag tappade andan i väntan på dig
du var min blåa färg
färgade havet med mina känslor
och lugnade mina stormar
du var min dröm
så stark, så stark




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 332 gånger
Publicerad 2017-05-17 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro