Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hög svansföring

- Finns det någon uppenbar risk att
försöka föröka sin raskatt?
Att en fin stamtavla
försöka framavla?
- Ja, det blir väl en rejäl restskatt.




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 618 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-05-22 15:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och humoristiskt skaldat!
2017-08-31

  Schackpoeten VIP
Fyndigt skrivet, men vad säger Fastighets(katten) om detta ?
2017-07-15

  Lars Hedlin
JA och kattalogisera det till handlingarna sen resa till Kattegatt :)
2017-05-29

  Ingrid Trolle
Mycket rolig
raskatt. Det
gäller att det
inte blir för
många kellingar

2017-05-23

  ResenärGenomLivet VIP
Jaja...snart finns det väl inget som inte skattas...kul limerick...
2017-05-23

  Anya VIP
hahaha Roligt! Ler när jag läser.
2017-05-23

    ej medlem längre
Fyndigt, kul!
2017-05-23

  KattenKin VIP
När raskattsägaren rasar... lurig limerick.
2017-05-23

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig lek med ord.
2017-05-23

  M.Eta
Varje katt har nio liv så inkomstbringande men dessa skatter!!!
2017-05-22

  Per Drysén
Välformulerad med fint humoristisk knorr.
2017-05-22

  Maria Sundelin VIP
Hihi
2017-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul limerick!
2017-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2017-05-22

    ej medlem längre
Katten vilken rolig limerick!
2017-05-22

  ULJO
Kanonbra limerick
2017-05-22

    ej medlem längre
Ingen slipper undan skatter!
Fin limerick!
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck