Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgänglighetens Återkastning

En sjö full av minnen

En tidens spegel

En dallrande glasartad hinna där himlen möter sitt anlete

Det första ansiktet som ser sin egen återkastning

Allt står skrivet i tidens väv

En tid av förgänglighet och glömska




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-17 16:47



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Fantastisk, underbar känsla rakt igenom.
2017-05-20

    ej medlem längre
Mycket vackert! Utsökt språk och känsla.
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt