Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Hedlund fd.Langrath Tävlingsbidrag


Utan dig inget hem

I drömmen dödade
någon dig
på örngottet fanns
fläckar av blod

hon lät mig sova
i din säng
du hade åkt med morgontåget
jag rullade ihop mig
kände din lukt

vi bodde nu
på andra sidan gatan
jag var minst åtta år

i minnet känns
det hoprullade barnet
som högst fem

utan dig
hade det inte funnits
något hem

© Eva Hedlund fd. Langrath 2017




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-17 17:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2017-06-23

  Anya VIP
Ett sökande av trygghet att ligga i diktarduets lakan. Fint målat här. Nää vissa människor bygger hem... Så sant!
2017-05-18

  i af apa
Vackert!
2017-05-18

    Madeleine Ågren (Maduska)
Du skriver så målande, jag hamnar där och vill hålla dig i handen.


2017-05-17

  ULJO
Fint om hemmets fullkomlighet
2017-05-17

  Nils-Robert
Så vackert porträtt från ett barns horisont.

2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP