Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slaveri

Vi är alla slavar
på ett eller annat sätt
kanske bara rent emotionellt
eller under påtagna ansvar
Jag är slav under mina hormoner
speciellt östrogenets ebbar och floder
fast kanske mest ebb nu när en kvinna börjar gå i höstskrud
Och vi har seratonin och dopamin
och kanske kortisol och en massa annat
som om hela min livstillvaro och tankemönster
följer dess cykler
och ingenting någonsin kan kännas verkligt




Fri vers av Bellissima
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-25 10:22



Bookmark and Share


  annapoem
Sanning!
Kanske slavar under både ansvar och hormoner.
Sista raden får mig att haja till.
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima