Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 En (FORMELL) text.

ELLER är (formellt) inte [NOT] wrong. Även: FEL. 517 idag. Syntés(en) Ba+ fort-

sätt-

er.

Ba+ […] fungé279727.

F7 […] F8… et <29/ /99> c.

PASCAL (mä) FORTRAN [2237] COBOL – wow.

[-------------------------------------------------------------]

Term-

en [internet] foerecómmë27.

20170517 (W) är [formellt] inte (> <) wrong code.

PM = 2522 (8077) är [tämlig-

en] okay code.

@… wow.

COPYRIGHT (yyyy/ /åååå) – enligt foeregående.

AMBER COLOR (ac/ /#) [3] 2.

TRUE not FALSE – v.

[-------------------------V-----------------------]

[-------------------------W-----------------------]

 




Bunden vers av farbror zwed
Läst 119 gånger
Publicerad 2017-05-17 18:10



Bookmark and Share


  farbror zwed
        Även 17 18 førecómmër. Således.  
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________________________
________________________________
________________________________
________________________________
________________________________
________________________________
________________________________


2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed