Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kniven som skulle döda honom

kniven som skulle döda honom
bar han vid höften
vanligen lät han den hänga där
han var inte vapnens man
handen som höll den när den högg
honom i hjärtat var hård och bestämd
precis innan det hände
kände han en andedräkt i nacken
gud eller döden
hann han tänka




Fri vers (Fri form) av Soldansare
Läst 284 gånger
Publicerad 2017-05-17 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
-spännande slut på dikten.
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare