Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badkaret

Jag låg i badkaret omgiven av röda rosenblad och rökte lite jazz.

Lugna, romantiska toner av Duke Ellington spelades på radion.

Låg där och tänkte på alla kvinnor jag träffat och pratat med i mitt liv.

Hur galna hade de inte allesammans varit.

Hur många rosor hade jag inte gett dom.

Och hur många rosor skulle jag inte ge för att få vara med dom igen.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-18 08:04



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Underbara ord!
2017-05-20

  Joakimnordbrandt
Tack så mycket :)
2017-05-19

    Lolita95
Vackert skrivet!
2017-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt