Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstlös

Rastlös.




Bunden vers av Mim
Läst 201 gånger
Publicerad 2017-05-18 09:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
På vilket sätt är det här en bunden vers?
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Mim