Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


A million trillion stars!

Your soul are made of a million trillion stars

The space within is infinitive

 

Love is right here in the moment

You and me and all of us are already Totally perfected

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-05-15




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 481 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-05-18 12:10



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Tack för den vackra påminnelsen! <3 kram
2017-06-16

    Ting69
Så vackert…
2017-05-26

  Annaemi VIP
Din dikt om stjärnor, så lätt att tycka om och den väcker tankar om vår litenhet och storhet på samma gång!
2017-05-22

  Karina"Kia"
Ödmjukt vackert med pennan du diktar att stå tillsammans!
2017-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Alldeles så...unika och perfekta...mycket bra...
2017-05-19

  StinaJ VIP
Instämmer helt med dessa ord. Vi är perfekta som vi är.
2017-05-19

  Rise Little One
Instämmer!
2017-05-19

  Marja-Liisa Koski VIP
Tack Lars för din fina text!
Here together can we have space enough for each other if we want it. Let good energy from universe fill our hearts.
Kram!
ML

2017-05-18

    ej medlem längre
Skimrar av liv
2017-05-18

  Joakimnordbrandt
Inspirerande.
2017-05-18

  Salvation Pepper
Limitless is fine!
2017-05-18

  Marianne Räf
En fin syn på spejset !
2017-05-18

  genni VIP
Tycker mycket om denna, fint!
2017-05-18

    ej medlem längre
Kärlekstext som är som guld!
2017-05-18

  ULJO
Guldpoesi
2017-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som glittrar och glimmar!
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin