Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonmys

Morgonen vandrar
ur nattens barriär
ljuset andas stillhet
nalkas utan besvär
en doft av erotik
ger gryningen lust
talar ur drömmarna
om kärlekens kust

Kyssen på munnen
oskyldig och skör
en handling utan ord
som stillsamt berör
kläder på golvet
sakta faller ner
känslorna på vågor
tyst ber de om mer

Ett med varandra
en kvinna och en man
kärlekens handling
ömsint och sann
resan mot evigheten
med framtidens segel
vackra för varandra
klart som i en spegel

Läppar mot läppar
kärlekens attribut
givande och tagande
som aldrig kan ta slut
morgonen känns evig
tiden stannar till
en akt i ljuv förening
som länge står still

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 599 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-05-18 21:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Det bästa av stunder
2017-05-29

  Salvation Pepper
Behagligt.
Speciellt inledningens:
"Morgonen vandrar
ur nattens barriär"

2017-05-23

  Rise Little One
En mysig text om kärlek, enkel och sann utan spel.
2017-05-22

    Dan Myrbeck
Fint beskrivet!
2017-05-22

  H.C.B
Säg upp dig från vården och bli poet på heötid - köper din nästa bok - signerad!
2017-05-20

  Kjell Åhsberg
Sensuellt vacker text.
2017-05-20

  Blomma-Stjärna VIP
skönt och ömsint erotisk dikt
2017-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en mysig dikt...varm och nära...
2017-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt diktar du om kärlekens sötma!
2017-05-19

  M.Eta
Så skön kärleksfull text.
2017-05-19

  StinaJ VIP
Vackert poetat om kärlek som gör att jag blir varm inombords.
2017-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens gyllene tråd!
2017-05-19

    ej medlem längre
Som en mjuk vind mot sinnets kind är dina vackra ord om kärleken.
2017-05-19

    ej medlem längre
Innerligt och kärleksfullt. Gillas!
2017-05-19

    ej medlem längre
Oerhört vackert poesi som lyfter läsaren. tack. :-)
2017-05-19

  Janina Kaminska
En vacker och ömsint beröring.
2017-05-19

  Marianne Räf
Härligt att mötas erotiskt, då
kärleken är ömsesidig !
2017-05-19

  soligajag_1 VIP
Så sensuellt och vackert , denna kärlek som är ett givande och tagande!
2017-05-19

    ej medlem längre
kärleksfullt och ömt
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO