Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
karta över känslor 18 maj


glittrande självhat över ekgolv

drömmer om splittrat, krossat glas
regnbågar över ek
självförvållat allt för jag vill bara
att något ska kännas
jag gör vad som helst för att få ur
känslan
jag vill att det ska göra lika ont i
någonting utanför
som inuti

så där glittrar det
en krossad vas och rädda
kattögon
jag som svor att jag aldrig
skulle göra dig rädd för mig
få dig att tvivla
på min natur

jag höll det dina första 365 dagar här
men nu är det nog för sent
nu är allting antagligen redan
förstört

och allt jag vill
är att det ska göra ont
(någonstans utanför
mig själv )




Fri vers av Ms.Sophy
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-18 21:34



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Tänker på Hurula, "Lika ont som jag
2021-12-15

    ej medlem längre
Detta var ju bra. Ja, smärta är svårt
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ms.Sophy
Ms.Sophy