Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktiv för 3 minuter sedan



skriver ingenting
stirrar bara på det vita
aktiv för 3 minuter sedan
jag undrar vad du gjorde då
om du gjorde samma sak som jag
bara stirrade på det vita
och undrade om jag
gjorde samma sak som du




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 667 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2017-05-18 16:57



Bookmark and Share


    mögel
Vilken imponerande beskriven loop
2019-08-07

    elvira.V
Så fint.
2018-04-21

    elvira.V

2018-04-21

  Elementary
Bra metafor av den sanning vi alla är i någon gång. Fint uppmålad känsla!
2018-02-26

    Aquatiden
Herregud vad man känner igen sig i detta. Fint.
2017-06-17

  Fulbergarn
många gånger
2017-06-01

    ej medlem längre
I det blekblå ljuset från skärmen kan det kännas spännande och samtidigt frustrerande.

Fint skildrat.

2017-05-19

  cilax VIP
kärleksmetakul
2017-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski