Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regnet

Efter regnet
finns inget mer
än det väntande
som fortsätter
sin ivriga lek
mellan träden
och solljuset
som yrvaket
letar sig fram




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 310 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-18 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillade slutet
Och solljuset
Som yrvaket letar sig fram
Så fullt av hopp
Tycker den här dikten beskriver ditt skrivande perfekt
Samlar ihop allt jag läst av dig i en dikt
Fint
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta