Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första bandet av kapitalet

Vad står stilla fast den går var dag?
Kapitalismens interna rörelselag.
Drömmen om lyx och en suezkanal?
Fetischering av levande dött kapital.
En sjuksyster som lever med skadad rygg?
Objektiva fiender gör inte världen trygg.
Som både relativt och absolut?
Mervärdet och orken när dagen är slut.




Fri vers av erikspoesi
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-05-18 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikspoesi