Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårtävlingsbidrag


Redan som barn

redan som barn
lekte vi
med universum

reste mellan olika städer
olika länder
olika världsdelar

steget ut
till andra planeter
var inte så långt
en rymdraket
som färdades i ljusets hastighet
till andra solsystem
andra världar
befolkade av varelser
som liknade
eller inte liknade
oss

allting var möjligt
så länge vi var
hemma




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 1844 gånger och applåderad av 90 personer
Utvald text
Publicerad 2017-05-19 01:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är smått genial! 5/5
2018-03-11

  Jovo Janjicic VIP
Grattis !!!

2018-02-17

    Sefarge VIP
Wow!
Sprakande
Livspoesiglöd!
:}
2018-02-13

  Futureprincess
Finns inget bättre än barn som inte har några gränser eller spärrar av vad man kan göra. Känner igen det där du skriver och hur fantasin verkligen kan ta en var som helst! Grattis!!!
2018-02-12

  La Magnólia VIP
Grattis till en fin dikt som "gör allting möjligt".
2017-08-10

  objekt3
"jag hörde musik någonstans, som kom från en väldig orkester ... "
2017-07-11

  aol
Grattis Börje.
2017-07-07

    ej medlem längre
Grattis! :-)
2017-07-04

  Björn Björkegren/Blue Bear
Tjusigt komponerat!
2017-06-23

  Blomma-Stjärna VIP
Grattis-grattis!
"allting var möjligt
så länge vi var
hemma"
2017-06-13

    ej medlem längre
När man är i hemmet så är alla utflykter möjliga, även till andra universum
Du tar oss med på en spännande tankeresa!!
2017-06-13

  Eva Langrath VIP
Grattis till välförtjänt pris
2017-06-13

  soligajag_1 VIP
Grattis Grattis !

2017-06-13

    ej medlem längre
Grattis ! Väl förtjänt!
2017-06-12

  i af apa
grattis!!
2017-06-11

  BenGust VIP
Grattis till en fundelurig text!
2017-06-11

  Nanna X
Grattis! och oj vad jag känner igen min egen barndom (som fortfarande pågår)
2017-06-10

  Mow Dean VIP
Läste just att du fick första pris i tävlingen om Hem.

Stort grattis bäste iakttagare, tänkare och ordkonstnär.
2017-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Stort grattis till din fina dikt...
2017-06-10

  Minkki VIP
Vilken finurlig text! - en bra plattform för tankens resor, hemma
2017-06-09

    Annika J
Spontant, en verkligt bra dikt. Du förtjänar vinnarplatsen!
2017-06-09

  Blått Norrsken VIP
Underbar! Så var det .
2017-06-09

  Peter Olausson VIP
Spänstig resa mellan då och nu, långt borta och hemma
2017-06-09

  Elaine.S VIP
Grattis :) En underbar dikt
2017-06-08

  Anya VIP
Stort Grattis!!!
2017-06-08

  Caprice! VIP
Grattis till 1:a priset!
2017-06-07

  Mow Dean VIP
en väldigt fin resa i ord och fantasti
inspirerande
2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson