Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår

 

av bådas utseende att döma kommer inget ångras

inget förlåtas eller försummas

ena mungipans, kanske vänstras, sammandragning

blir det enda spåret




Fri vers av cilax VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-19 08:23



Bookmark and Share


  Glömskan
Snyggt. Gillar att dikten är kortfattad. Sista meningen är en väldigt snygg avslutning.
2017-10-01

  objekt3
mona lisaeskt
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt