Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarnas sista önskan

Du är ängeln som sitter på min axel och viskar orden i mitt höra med den svaga röst du har, regnet faller ner som ett vattenfall. Inget regn, utan det är tårarna från ditt öga som seglar ner för kinden när ängelns ord talar.

När du får reda på att priset för frihet är dyrbart, tar du ängeln i hand och lämnar jorden i svävande fart med vita vingar.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 226 gånger
Publicerad 2017-05-19 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz