Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#tävlingen hem


Söm

 

 

Att det vore där

vi tog våra första steg

möjligtvis på den plats

där koltrasten sjunger

kan det vara doften i ett trapphus

eller färgen över vattnet när ett åskmoln

rullar in

En söm som håller oss

samman

mellan nu och då

som att det vore själva livet




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 1368 gånger och applåderad av 79 personer
Utvald text
Publicerad 2017-05-19 15:44



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mjukt & varmt skrivet. En dikt att återkomma till.
Vill samtidigt Gratulera!
2017-08-10

  aol
Stort grattis.
2017-07-07

    ej medlem längre
Strålande söm
doftens slår emot som en
dröm
Grattis!

2017-06-19

  Blomma-Stjärna VIP
I denna vackra dikt slår mig strofen "kan det vara doften i ett trapphus eller färgen över vattnet när ett åskmoln rullar in"- rakt in i mellangärdet - ! - Grattis!
2017-06-13

  Eva Langrath VIP
Grattis
2017-06-13

  soligajag_1 VIP
Grattis till en fin text om att känna sig hemma!!
2017-06-13

  i af apa
stort grattis!!
2017-06-11

  ResenärGenomLivet VIP
Bilder och dofter ger oss minnen...grattis till priset för en fin dikt...
2017-06-10

  Minkki VIP
och Grattis!!!
2017-06-09

  Minkki VIP
själva essensen av hem, fint fångad!
2017-06-09

  Blått Norrsken VIP
Mycket fint . Grattis!!
2017-06-09

  Elaine.S VIP
Grattis :) Läser och känner in och tycker om det jag läser
2017-06-08

  Caprice! VIP
Grattis till 3:e pris!
2017-06-07

    ej medlem längre
och ett doftmoln av Te
när dörren öppnas av sången +
2017-06-07

  i af apa
Vad vackert! Bildrikt.
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo