Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
# tävlingen hem


Som sitt eget

 

 

Det som bär ljuset genom världen

in i världen

ut i världen

ut ur världen

i sin kupade hand, varsamt

som att inget annat gick att uttala

som sitt eget

där du formas av tiden

som bär dig genom ljuset

där inget annat är viktigare

än just det

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-19 17:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en ficka full med Picka-Pickor +
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo