Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet idag.

Som en Pjäs, i ett Fia-spel, det går ett steg Framåt. Peppar Peppar. Atjoo!




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-19 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim