Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tema Ett hem


Fåglar som återvänder


Hos dig får jag drömma

Laga en skadad vinge

Titta på fåglar

som bygger bo

Du frågar inget

Vi hudlösa har

en plats i hjärtat

förbjuden att beröras

Hos dig vågar jag

vara mig själv

Du är mitt hem




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 439 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-05-19 20:14



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant skaldat
2017-05-22

    ej medlem längre
Underbart att ha ett sådant hem, där du är välkommen att vila och hämta styrka. Då är det verkligen ett HEM.
Du beskriver hemkänslan på ett tryggt och välkomnande sätt.
2017-05-21

  aol
Starkt så hoppfullt bra skaldat tycker mycket om,
2017-05-21

    ej medlem längre
Starkt och hoppfullt klingar dina vackra ord.
2017-05-20

  Joakimnordbrandt
Mycket konstruktiv och optimistisk text som jag uppskattade att läsa. Väl skrivet.
2017-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar både styrka och skörhet!
2017-05-20

  Blomma-Stjärna VIP
skör och full av hopp
talar texten till mig
2017-05-19

  Karina"Kia"
Försiktigt kunna lappa ihop sitt liv!
En liten touch som berör!

Starkt skrivet här!
2017-05-19

    ej medlem längre
Helt underbar och berörande skört!
Bilden är pricken över i.
2017-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Tänker på Beach Boys låt "In My Room".
2017-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska