Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid ljus

En sol är alltid en sol.

En kyss är alltid en kyss.

Ett liv är alltid ett liv.

En död är alltid en död.

Människor är alltid människor,

Blommor som spirar och sedan vissnar.

En början, ett mitten och ett slut.

Himlen fortsätter fälla sin aska.

När ska det bli ljust på nytt.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-19 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt