Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får jag vara bara jag?

alla bryr sig om
vad jag ska bli
ingen bryr sig om
vad jag är




Fri vers av glitterflicka
Läst 374 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-05-19 21:21



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Jag är själv 50+ och jag vet fortfarande inte vad jag ska bli "när jag blir stor"... Go figure... :-D
2023-09-14

    Rafael
På pricken
2021-04-23

    ej medlem längre
slösar inga rader, fantastisk
2017-11-08

  Skatanssyster
Fin och direkt
2017-07-11

  S.A.I. Steve Lando
du är ju en gudinna, inget konstigt med det.
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka