Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt box

Utanför boxen
Det var rekommenderat tänkande, hade jag hört
Visste allt om det och tänkte att det dessutom var det enda jag höll på med, på ett sätt
För det var där jag var placerad, ju
Utanför boxen

Men om man riktigt betraktade mig så var jag förlagd i en box innanför boxen
Rejält omsluten av själva boxen
Inne i, utan ännu mer i och totalt innanför
Innanför boxen

Satt där och insåg detta ur bara min vinkel
Och den var ändå så fel, men den enda ledtråden
Förlitade ju mig bara på det jag visste eller hade erfarenhet av
Vad annars?

Men visst tänkte jag utanför alla boxar på ett sätt
Alla möjliga boxar
Det gällda bara att finna, just det
Rätt box




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2017-05-19 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP