Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kärlek ock åtrå


den kvinnliga magin, den kvinnliga listen, de kvinnliga ögona,
för er så enkelt, för oss så kolossalt

det är så underbart, Ni är så underbara
vi är så besmälta, som en ring runt ert lillfinger

våra båda hjärnor, vårat sinne, våran själ
skall tråna, tråna, tråna, åtrå, åtrå, åtrå

älska, älska, älska
det är så det skall va

det är så enkelt, så kolossalt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-20 00:00



Bookmark and Share


  genni VIP
Nice...

2017-05-20

  Öknens Ros VIP
en så härlig hyllning till kvinnan a´la Steve Lando :)
2017-05-20

    ej medlem längre
Kan inte annat än hålla med. ;-)
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP