Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olja som olja...

- Finnes det oljekällor här...
- Ja, Sverige har sådana där!
- Men var då du
Du lurar mig ju!
- I söder rapsoljebältet är...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-20 08:30



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Frambringar leende!
2017-05-21

  Öknens Ros VIP
javisst, vi har ju rapsolja! :)
2017-05-20

  limerick VIP
Fyndig som vanligt!

Och denna vår fina olja
från gul och vacker gröda
bidrar inte alls till
att vårt klimat föröda!
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt