Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din värsta fiende

Vi vet ju om att vi själva är våran värsta fiende
på gott och ont då det är våra själar som
bestämmer över våra kroppar
Vad vi stoppar i oss
Fet mat som smakar gott
Vad vi dricker
Alkohol för berusning
Vad vi röker
Ciggaretter eller marujana
Vad lite vi tränar
Tiden räcker inte till
Vad vi prioriterar
För som oftast orkar vi inte bry oss om sånt fören
den dagen då kroppen säger ifrån
Slår tillbaka
Kanske med en förödande kraft
Hjärtattack
Och då det kan vara för sent
Så varför är vi då så elaka mot oss själva emellanåt ?
Kan det vara så att vi många gånger är så rastlösa
och uttråkade och behöver vara lite dumma
emot oss själva
Jag vill tro det
Måtte det bara vara måttligt då vi vet om att det inte
finns någon annan som gör en lika illa som en själv
Det här var bara lite tankar om livet
Ha nu en fortsatt trevlig lördag…

Ken Cassel
20/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-20 09:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra och tänkvärd text...vi borde vara mer rädda om oss...
2017-05-23

    ej medlem längre
Kloka ord från dig!
2017-05-20

  Öknens Ros VIP
tänkvärda ord du skriver här.

ha en skön och solig lördag! :)
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel