Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som svar på något annat

 

 

Hur det kommer sig

Att man måste vara

Det som är

 

För att finnas

Av någon annan

 

Som för någon annan

Att finna

 

Kom något

Istället för då

 

Och öppna det

Som öppet bör stå




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-20 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson