Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det här,- ja: Tänkvärt?


"Störningen..

(så du sa)
-Jag blir störd när jag tänker och jag måste tänka, när ni stör!

-Det är det här vården kallar för ett moment 22.

Polisen som arbetade med intagningen till polishögskolan
svarade på min viktiga fråga. - Jag ska se vad jag kan göra!

-Var det i samband med montern du nu vill ha på Pk-huset?

-Nej, jag träffade polisen; rekryteraren redan på 1990-talet.


(så du sa)
-Jag såg en dåre, hon tittade på mig.
-Har ni speglar här, frågade läkaren.
-Finns det något recept, för sånt här?

-Herregud! Det finns så många brottsoffer.

Det är bara att be...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-20 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP