Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ur prosadikt boken, Enskede Autarki


sos polis Ljudet av bil

ljudet av bil
steg i trappen
Steg som kommer närmare

Ringsignalen
omhändertagandet av nära naturell
barnet försvann

aldrig har en lägenhetshall varit så lång, dammet på
golvet, flickan sicksackar
mellan skor och stövlar. Flickan är några år gammal

vandrar mot mig långsamt trulig ser henne uppochner
där jag ligger på golvet
Hon blir större och större

sos och snutar klipper av biologin
Västberga arresten väntar--.




Prosa av Bergström Cerd
Läst 695 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2017-05-20 14:29



Bookmark and Share


  objekt3
Hjälp!
2017-07-11

  Bergström Cerd
Det var väldigt snällt! Tack så väldigt mycket! (Bengt
2017-06-20

    ej medlem längre
Stark text som växer för varje rad. Skulle kunna vara inledningen till en bestseller! BRAVO!!
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Bergström Cerd
Bergström Cerd