Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det möjligt...

Ett forskarlag
berättar att kvinnor
som har lite övervikt
lever mycket längre
än män som
påpekar detta...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-20 15:35



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Ha, ha..det tror jag är helt sant.
2017-05-21

  Eva Langrath VIP
Underbar
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt