Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbt resultat önskas...

Första festen på kontoret
den slog allting jag hade
varit med om...

Henne jag bara hade mailat till
20 steg bort och aldrig sett innan,
hon var ju störtskön...

Det sa jag till chefen när vi två
gick hem tillsammans efteråt
och att han borde ordna till
en ny fest ganska snart...

För jag ville gärna träffa henne igen...
Så fort som möjligt...

Och han sa, han skulle tänka på saken...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-20 16:08



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Roligt när man träffar människor att trivas med. Får hoppas det blev en ny fest.
2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt