Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag lov att bjuda på något jag inte har?

Följ med mig hem, snälla.

Jag kan bjuda på te
och gamla skorpor
så att säga mest smulor

men Snälla

Slå dig ner med hjälp av
min enda husregel
tyngdlagen

Jag ber dig

Se allt jag inte har
Ta vara på det

och känn dig som hemma




Fri vers (Fri form) av Den lilla tänkande
Läst 499 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-20 22:06



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Helt underbar!
2017-10-04

    GG
De trevligaste hemmen är de med mest liv, och minst "perfektion".
2017-06-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Har Du Jordnötter Hemma??
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande