Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tävlingen hem


gRåta hem

 

Du må ha mod att bereda

en färdnadsstig

vishet och och hjärta fullt av hopp

ty mycket vill stoppa dig när vägen fram

är svår,  det tar vilja att sätta stopp

 

Men hem i ett hjärta har många hus

ty så är människan skapad och gjord

det tar mer av en känsla än miner och spel

det tar vilja och handling utan ord

 

vem är då jag att så frankt hävda en levnad

hur har mitt liv mig så svårligen skett

 

då säger jag att det spelar ingen roll

den som skapat en våg ur en hand,

den har sett.

 

så stappla dina steg än fast hjärtat brunnit

än fast himlen har grått och ve

du vet när du är hemma och i allt det

genom tårar får du mod att le.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-20 23:06



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
::sista raderna -får nu mod att le!-magiska..
2017-06-06

    ej medlem längre
så stark och djup i sorg
2017-06-04

  ULJO
Fint
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP