Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medkännande

Bristen på medkännande

är världens största

bristsjukdom




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-21 07:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Men tur att de ändå finns
Trots sitt fåtal!






2017-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att det är ateismen.
2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP