Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter lång natts sömn


igår
hade jag dödssmak
i munnen
i skallen
i kuken
i hela kroppen
jag kunde inte värja mig
mot alla människor
som satt som döda
på jazzfestivalen
åt sina varma kryddade korvar
drack sina stora starka för 70 kronor styck
applåderade som dithämtade
spelandes i sina mobiler
döendes
som döende

Gunnar var invaderad av ondskan

men idaaaaag.........

idag är jag genomgjuten av Gunnar

han är bäst...mjuk, varm, levande och god
utsövd som en liten hundvalp

det är gott att leva idag
jag vill inte vara här




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-21 10:49



Bookmark and Share


  Ric
hade jag dödssmak
i munnen
i skallen
i kuken
i hela kroppen

drack sina stora starka för 70 kronor styck
applåderade som dithämtade

suveräna rader, och även slutet sitter där som en fet fläskläpp. Kanon!
2017-05-21

    Sefarge VIP
Häärligt!
Skiip it man!
Livet tar emot
Dig med öppna
Armar!!
:)
(*liemannen skall
man ej tala om)

2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP