Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21.05.2017 Söndag. Lite krystat kanske, men jag tyckte jag fick lite flyt i det.


Var nykter, mannen

 

Det är så härligt att vara nykter
Man slipper komma med undanflykter.

Där sus och dus inte finns på färden
Vi borde leva med såna värden

Vara utan sprit i blodomloppen
Är underkuren för hela kroppen

Man slipper oron att vara utan
och att jämt börja från första rutan

Nä, vet du inget går upp mot livet.
Ja, då jag vet allt så sant som skrivet.

Nej, ingen toker som tappar minnet,
för då är man klar i hela sinnet.

Om du då vill veta hur man gör det,
så fråga AA om de har medlet
att bli fri från denna alkoholen
och dricka vatten till alla målen.

Så kom loss då alla sura fyllon.
Spring ut på ängar och plocka hallon.

 

Det kanske bara är en fånig dröm,
men det finns en Gud som är kärleksöm.
Han kanske kan bära dig upp på land,
och ger dig vila på sällhetens strand.

 




Bunden vers (Rim) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 612 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-21 13:22



Bookmark and Share


  livet...
fantastiskt. slutet var så vackert:)
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP