Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

Jag rakar deras huvuden
och tatuerar in Guds ord

"Ni skola eder propert kamma och sminka och knyta skor
för att vara det vackraste, frommaste, och mest oroväckande eder kan vara"

Blodet och bläcket rinner
över dess ögon,
Än är allt i svart och vitt

Deras vitrinskåp fyllda av guld
som krasar
rätt sked, för fel syfte

"Använd mig och eder mat till aska bliva!"

Gudarna syndar och de ser på
Människornas skapelser är deras revolt
Ja Gud är upprörd
och gör uppror över sin moder




Fri vers av Per Stormberg
Läst 432 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2017-05-21 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Stormberg
Per Stormberg