Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt kamma noll...

Hjärtat far aldrig med lögn
men hjärnan är styrd
åt ett helt annat håll
spelar en helt annan roll
det är på den
man ska ha all koll...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-21 17:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Men de som inget hjärta har, får då gå med bringa bar, blott låtsas var vänliga, tillhöra en annan o bliga, stort på äkta vara var?
2017-05-23

  ULJO
Riktigt bra
2017-05-22

    Dan Myrbeck
Ja - bra!
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt