Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medicin N:o Ett

Den Kärleken som
har gjort en ont, bara Den
kan hela igen...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-21 17:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt..
2017-05-22

  Rise Little One
Instämmer fullt ut!
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt