Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men 2018...

Jag missade det igen i påskas
att jag aldrig lär mig
att komma ihåg det...
Det är ju enda gången
man kan ha
alla ägg i en korg...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-21 18:33



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Och ändå är du alltid så vaken! :)

2017-05-23

    Dan Myrbeck
Haha - ja!
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt