Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onämnd

Hur går det med kontrollen?
Hur nära är du nu?
Hur många nätter har du tappat?
Varför möter jag inte din blick.
Hur överger vi varandra.
Jag känner dina läppar mot min nakna rygg och jag har aldrig varit så nära.

Så mycket. Så ingenting.

Hur går det med övertygelsen?
Vem fick ner vem på knä?
Hur många gånger har du blundat?
Varför möter du min blick.
När du vet att jag inte kan
hantera dig.
Hur förklarar vi varandra.
När ingen annan lyckats än.

Hur går det med kontrollen?
Hur nära är du nu?




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-21 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika